2012/2013 tanév

Van képünk hozzá!

2017/2018 tanév

A Magyar Kultúra Napját a zsibongóban ünnepeltük. Megemlékezést tartottunk, és közösen szavaltuk el Kölcsey Ferenc: Himnusz című versét.

Csodálatos Karácsonyi Koncertet adott iskolánk apraja-nagyja a Felsőzsolcai Római Katolikus Templomban. Felléptek iskolánk ifjú "Szimfóniás" zenészei, és a nyolcadikosok színjátszói a karácsonyi misztérium játékkal.

Decenber 4-én Hittan versenyt rendeztünk iskolánkban, ahol a meghívott iskolák csapataival mértük össze tudásunkat.

A Karácsonyi Ünnepkör részeként játszóházban kézműveskedhettek tanulóink. Az elkészült munkák alapján elmondhatjuk, hogy az angyalkák a mi iskolánkba járnak, és szebbnél szebb díszeiket nálunk készítik.

Az adventi koszorú harmadik gyertyáját december 18-án gyújtottul meg. Sipkóné Nemcsik Margit tanárnő, Mátyusné Juhász Tímea tanító néni, és Magyar Andrea tanító néni állították össze a műsort a szereplő 2.a, 5.b, és 6.b osztályok részére.

December 11-én került sor a második gyertya meggyújtására. Szép műsort adtak a 3.a, 3.b, és a 7.a osztályos tanulók. A műsort betanították: Molnár Krisztiánné, Ujaczkiné Pocsai Éva, és Tulipán Györgyné tanító nénik, vagyis Jutka néni, Éva néni és Erika néni.

Iskolánkban az adventi koszorú első gyertyátját december 4-én gyújtottuk meg. Az ünnepélyes hangulatról az 1.a és az 5.a osztályok műsora gondoskodott.

Idén sem hagyta ki iskolánkat a jó Mikulás bácsi. Meglátogatta az osztálytermekben a jól tanuló gyerekeket.

November 7-én ünnepelte iskolánk ötéves évfordulóját. A rendezvényen Ft. Dr. Ternyák Csaba érsek Szentmisét tartotott, és megszentelte felújított iskolánkat.

Szeptember 1-jén tartottuk meg a Felsőzsolcai Római Katolikus Templomban a Veni Sancte Tanévnyitó Szentmisét.

 

2014/2015 tanév

Június 13-án rendeztük meg végzős zanulóink Ballagási Ünnepségét a Római Katolikus Templomban. Iskololánkból a tanulók valóban el-ballagtak (oda).

Csodálatos karácsonyi műsort adott iskolánk a Római Katolikus Templomban 2014. december 16-án.

Idén is nagyon vártuk a Mikulást, de nem várakoztunk hiába. Most is meglátogatott minket, biztosan nagyon jó gyerekek voltunk.

A Határtalanul pályázat kapcsán Erdélybe kirándultak a hetedikes diákjaink

Iskolánk ünnepélyes tanévnyitóját, és az iskola névtáblájának leleplezését Augusztus 31-én tartottuk iskolánk udvarán és a Templomban.

2013/2014 tanév

Megható ünnepség volt a Ballagás, melyet a Templomban tartottunk Június 13-án.

Április 15-én a Templomban volt iskolánk Húsvéti Misztériumjátéka.

Május 30-án Gála műsort adott iakolánk.

December 17-én a Templomban volt Iskolánk karácsonyi koncertje.

 

2013/2014 tanév